Utbildning

Spara favorit 6 nov november 2017
Studenter Campus Sundsvall

På Mittuniversitetet möts vi, studenter, lärare och forskare i olika åldrar för att inspireras, utbyta erfarenheter och tänka nytt.

Längtar du efter att göra verklighet av dina drömmar har du kommit till rätt plats – vi satsar helhjärtat på dig och ger dig rätt verktyg för att nå dina mål.

Våra utbildningar har en nära kontakt med arbetslivet genom bland annat gemensamma projekt, praktik, examensjobb och gästföreläsare, vilket ger dig en bra grund att stå på inför ditt kommande arbetsliv. Våra campus i Sundsvall och Östersund erbjuder dessutom näring för både kropp och själ – här ryms inte bara utbildning och forskning, utan även sköna miljöer, vackra byggnader, vänliga människor och ett fantastiskt friluftsliv.

Kan du inte plugga på plats finns det en annan lösning – vi har ett av landets största utbud av distansutbildningar. Det gör att du i viss mån kan påverka inriktning, upplägg och studietakt och plugga där du är.  Så vilken studieform du än väljer, hos oss kan du räkna med en konkurrenskraftig utbildning i samarbete med arbetslivet. Det ger dig goda möjligheter i ditt framtida yrkesliv, allt för att du ska kunna bli det du vill.

Här hittar du oss

Studenter på campus

Sportfantast, skogsmulle eller kulturknutte? Våra campusorter erbjuder ett unikt utbud, oavsett vilken kategori du tillhör.

Spännande, kul, avspänd - läs mer om fritiden på våra två orter.

Livet som student

Livet som student är mer än bara studier. När du inte pluggar eller är på föreläsning finns det gott om aktiviteter att fylla tiden med.

Här berättar vi lite mer om studentlivet bortom utbildningsplaner och litteraturlistor

Utbildningsinformation

Mats Johansson

Skapa och ladda ner din egen utbildningskatalog eller beställ vår inspirationsbroschyr.
Valet är ditt!

Skapa din utbildningskatalog
Beställ vår inspirationsbroschyr

Studera med funktions­nedsättning

Risk- och krishanteringsprogrammet

Du som upplever hinder i studierna på grund av en funktionsnedsättning kan få särskilt stöd.

Så fungerar det